Hjem

Tak for i år!

Har du billeder?

Hvis du har nogle fede billeder og videoer fra Fællestival 2016, så del dem endeligt med foreningen på Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=10280251142


Har du kommentarer til årets Fællestival?
Vi har et forum hvor du kan skrive hvis du har noget på hjertet ang. årets Fællestival. Vi vil især gerne høre hvad du synes var godt og hvad der var mindre godt (hvis noget), men også meget gerne nye idéer. Du kan skrive i forummet her. 


Fællestival - Nyheder
Bus t/r til FÆLLESTIVAL2016 fra Spillestedet Stengade PDF Udskriv Email
Skrevet af Six   
Onsdag, 11. maj 2016 15:09

Bus t/r til ★ #FÆLLESTIVAL2016 ★ fra
Spillestedet Stengade, Stengade 18, 2200 Kbh for megafino 300,- dask :D

Ud Torsdag d. 21. Kl. 09.00 Sharp 
Hjem Søndag d. 24. Kl. 13.00 ca.

Skynd jer at hive billetten hjem >>HER<<, der er kun 50 pladser

Love Stengade og Fællestival
alt 


 
Ekstraordinær generalforsamling PDF Udskriv Email
Skrevet af Morten Bo Sixhøj   
Torsdag, 10. marts 2016 22:29

Hep hep Fællas'er!
Da vi har haft lidt mandefald i bestyrelsen vinteren over indkalder vi til ekstraordinær generalforsamling d. 26-03-16 kun omhandlende valg af nye bestyrelsesmedlemmer. Som ved enhver generalforsamling, er alle medlemmer velkomne til at dukke op og give sit besyv med eller endda stille op til bestyrelsen.

Såfremt man skulle ønske at kaste sig ud i andedammen, vi kalder Fællestival, og melde sig som kandidat til bestyrelsen, beder vi om at man sender et fiffigt lille skriv, hvori man beskriver sine forcer, eventuelle egnede kvalifikationer og endeligt sine bevæggrunde for bestyrelsesposten. Skrivet sendes til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  senest lørdag d. 19. Marts.

Pas på jer selv derude og nyd påsken <3

 
Fællestival 2016 - Tilmeldingen er åben! PDF Udskriv Email
Skrevet af Michael Hansen Buur   
Lørdag, 23. april 2016 10:02

Tilmeldingen til #Fællestival2016 er åben!

Billetsalget er hermed åbent, og efter ønske fra foreningen Fællestivals generalforsamling har vi sat billetprisen ned. JA! Du læste rigtigt – mens alle andres priser stiger har vi formået at spænde livremmen fordi vi elsker jer så meget, så skynd jer til tasterne og køb din billet før din nabo.

Som en ekstra ekstra lækkerbisken, laver vi i år lidt sjov med tilmeldingsnumrene! Den lille tilmeldingstombola går i al sin simpelhed ud på, at vi trækker et nummer mellem 1-550, og den, der har dette tilmeldingsnummer vinder 10 drinksbilletter. Efter billetten er betalt, så slå en status op på din Facebookvæg, med dit tilmeldingsnummer og tag Fællestivals Facebook-side og dine venner der skal med. (Og giv os da lige et like i medfarten)

#Fællestival2016 løber fra torsdag d. 21. juli kl. 12.00 til søndag d. 24. med mokost og hjemrejse kl. 12.00.

Skynd dig at tilmelde dig HER – husk også at minde vennerne om det. Der er igen kun 550 pladser i år, og det er først-til-mølle princippet der gælder.

Husk at din tilmelding først er gyldig når du har betalt.

Mad og bar

Igen i år er #Fællesmad inkluderet i billetten, og kokkereres af vores egne #Fællestival madguruer og crew sammen med jer gæster. Som bekendt er fællesspisningen en oplevelse udover det sædvanlige, som man ikke ønsker at gå glip af. (Vi anbefaler medbringning af eget genbrugs service så vi skåner miljøet)

#FællestivalBetaBar i snævrens dis ved åen, disker op med lækre cocktails i baren og frække acts på #BetaScenen til morgensolen titter frem over bakken.

#AlternaBar over for den stråtækte storescene holder 24 timers åbent i alle 3 døgn med latterligt billige priser og yberfriske bartendere til at hygge om jer så giv dem et #Fælleskram og en skål når i ses.

Musik

Årets musikprogram vil løbende blive offentliggjort fra vores hjemmeside. Vores hårdtarbejdende bookere arbejder, som altid, som trækdyr i en orkan, for at sammensætte et toplækkert program til jer. Vi annoncerer også navne løbende i vores Facebook-gruppe og FB-site. Hvis du vil/skal spille på årets Fællestival, så se her.

Byggeworkshops m.m.

Vi arbejder altid på at gøre pladsen endnu mere lækker og hyggelig, så hold dig endelig ikke tilbage, hvis i har lyst til at give en hånd med- og samtidigt få et blik ind bag gardinet og opleve Fællestivallerne i deres naturlige habitat.

Hvis du generelt har lyst til at blive involveret i planlægning og opbygning af Fællestival, så vil vi også gerne høre fra dig. Du kan henvende dig til vores frivillige-koordinator, Karen.

Vi melder også ud på facebook, når vi har byggeweekend, og her kan du melde dig til. Hvis du ikke er på facebook kan du altid kontakte selvsamme koordinator-Karen.

Et par praktiske ord om Fællestival

  • FÆLLESTIVAL er 100 % non-profit. Vi tjener ikke penge på Fællestival, og vi modtager ingen støtte eller reklamepenge.
  • FÆLLESTIVAL bygger på det samlede engagement fra alle deltagere. Derfor er det supervigtigt at alle overholder de aftalte hjælpetjanser (og bare rolig; det er sjovt!), og hjælper med til, at der er en god stemning på pladsen og campingområdet. (Tilmelding til tjanser foregår i Check-In ved ankomst)
  • FÆLLESTIVAL er en fælles forening. Ved tilmelding indmelder du dig gratis og uden forpligtelser.
  • Det er ikke tilladt at have hunde med på festivalpladsen eller teltpladsen.
  • FÆLLESTIVAL tolerer ikke medbringning, salg eller brug af hårde stoffer.
  • Da Fællestival er afhængig af barsalg og fællesskab for at overleve er det i år ikke længere tilladt at medbringe egne drikkevarer og lejr-udstyr som pavillioner. (Vi vil meget hellere feste med jer i baren) :D
  • Vi elsker at folk hvert år er super generøse og donerer telte og sovegrej til foreningen, men vil i ikke være rigtig søde og pakke det sammen inden i tager hjem da vores ekstremt hårdtarbejde crew oxo er mega trætte efter en lang god fest. J
  • Man kan aftale samkørsel til og fra festivalpladsen via vores forum, side eller gruppe og til jer der ta’r bus eller tog så husk at booke Rød billet eller Orange billet i god tid.
  • Anden praktisk information, samt festivalens historie og idégrundlag, finder du her.

Skynd dig at sikre dig en billet til Danmarks hyggeligste festival i #Snævren! Vi glæder os til at se dig.

#Fælleslove - #Fælleskram og vi ses til #Fællestival2016

Fællestival-arrangørerne

 
Bus fra København PDF Udskriv Email
Skrevet af Michael Hansen Buur   
Onsdag, 08. Juli 2015 09:49

Kære Fællestivallere, så skete det!! 

Der er bestilt en bus fra København til Snævren og retur.

hippiebus

Du kan komme med for den dejlige samlede tur/retur pris af 300 kr - og du bliver fragtet lige til pladsen (ingen gåtur fra stationen) :-)

Det er vigtigt at du får købt billetten hurtigt for at sikre en plads.


Køb billetten her!

Bussen kører fra

Spillestedet Stengade, Stengade 18, 2200 København

Torsdag d. 16. kl. 09.00 (sharp!)


Hjem igen fra Fællestival P-pladsen:
Søndag d. 19. kl. 13.00 (sharp!)


Har du endnu ikke sikret dig en billet til vores 3 døgns jubilæumsbrag af en festival så kan det gøres her:
http://www.faellestival.dk/cms/index.php…

Vi glæder os til at se jer allesammen i den sydfynske bakkedal i uge 29.

Masser af luv


Fællestival

 
« FørsteForrige123456NæsteSidste »

Side 1 ud af 6

Billeder

Find os på Facebook

Find us on Facebook